Share knowledge and exchange experiences
to achieve and maintain excellent sustainable results.

Het deskundig niveau

Recognized for Excellence (R4E)

 

Het doel van het EFQM programma is organisaties helpen die zich wensen te profileren tussen de besten. Het diploma “Recognised for Excellence” R4E is een Europees certificaat. Het is een erkenning van organisaties die een zeker niveau van uitmuntendheid hebben en zijn een ware springplank voor de organisatie op weg naar Excellence.

 

Wie mag zich kandidaat stellen ?

  • Alle organisaties in België en Luxemburg, los van haar grootte en de sector waarbinnen de organisatie actief is (publieke sector of privé organisaties)
  • Het niveau Recognised for Excellence (R4E) is bestemd voor organisaties die een “mature” management systeem hebben gebaseerd op het EFQM zelfevaluatie model.

 

Waarom zou u een kandidatuur indienen ? Welke zijn de voordelen voor uw organisatie ?

  • Het biedt de kandidaat organisaties de voordelen van een methodische identificatie aanpak van de sterke punten en de verbeter domeinen van hun organisatie.
  • Gebruik makend van het gestructureerd EFQM scoringsproces om de grote lijnen van verbetering vast te leggen.
  • Een prestigieuze internationale erkenning ontvangen, gebaseerd op het EFQM Model ( het meest toegepaste Management Model in Europa.
  • De laureaten genieten de voordelen van het Europees en nationaal communicatie dispositief inplaatsgesteld door EFQM en zijn nationale partner Bbest vzw.
  • U wilt de opportuniteit benutten om uw resultaten te vergelijken met deze van andere organisaties, die hetzelfde EFQM Model gebruiken, met inbegrip van deze van de rolmodel-organisaties.

 

R4E Application form: R4E_DeclarationForm_Nl.doc

R4E Brochure: Brochure_R4E_NL.pdf