Share knowledge and exchange experiences
to achieve and maintain excellent sustainable results.

Het instapniveau

Committed to Excellence - 1 Star

C2E - projectvalidatie

De organisatie zal een self-assessment uitvoeren volgens het EFQM model en hieruit een aantal prioritaire projecten distilleren. Vervolgens wordt een dossier ingediend (bij Bbest of bij EFQM) waarin de resultaten van de self-assessment wordt aangetoond, en waarin 3 prioritaire projecten worden toegelicht. Dit dossier bestaat uit 10 bladzijden.

Via Bbest kan het dossier in het Nederlands, Frans, Duits of Engels ingediend worden. Via EFQM kan dit enkel in het Engels. Na het indienen van het dossier en betaling van het deelnamegeld wordt het dossier overgemaakt aan een ‘validator’. Deze door EFQM opgeleidde persoon zal het dossier onderzoeken en een eerste validatie doen van de inhoud.

Zes maanden na de opstart van de prioritaire projecten zal de validator een bezoek brengen aan de organisatie en de resultaten van de projecten evalueren en een eindrapport opmaken met aanbevelingen voor de organisatie. Na het succesvol afronden van het dossier, krijgt de organisatie het ‘Committed to Excellence’ certificaat overhandigd. Zij mogen dit gedurende 2 jaar gebruiken in al hun publicaties.

C2 Info brochure: Brochure_C2E_nl.pdf

C2E Application form: C2E_DeclarationForm_2010.doc