Share knowledge and exchange experiences
to achieve and maintain excellent sustainable results.

Nieuwsbrief februari 2011

Extra wind in de zeilen

U krijgt in deze nieuwsbrief navigatietips, toelichting bij handige instrumenten en andere hulpmiddelen om uw doel te bereiken. Zet koers naar excellente resultaten...

 

Bbest geeft u extra mogelijkheden
dankzij een nieuwe interactieve website

De website van Bbest is totaal vernieuwd. Niet alleen de inhoud en het uitzicht, maar vooral de mogelijkheden zijn sterk verbeterd. Wat zijn de meest opvallende voordelen voor u?

Vroeger stuurden we Excel als pdf naar de leden, nu publiceren we de artikels rechtstreeks op de site. Leden kunnen nu niet alleen de artikels lezen, maar er ook op reageren. U ziet de reacties van andere professionals...

Zoekt u naar ondersteuning in de vorm van een training of een handig instrument? U vindt een duidelijk overzicht van het Bbest aanbod op de site. U kan online inschrijven, u kan de instrumenten downloaden... en uiteraard kan u nog steeds contact nemen met Bbest voor meer info.

Voor iedereen of alleen voor leden?

Iedereen heeft toegang, maar alleen leden kunnen de volledige artikels lezen en alleen leden kunnen reageren op artikels.
Leden krijgen toegang via hun persoonlijke inlogcode.
Bent u reeds ingeschreven op de site, dan heeft u reeds een profiel, en kan u hier inloggen.
Bent u nog niet ingeschreven, dan kan u hier een profiel aanmaken.

Krijgen niet-leden dan niets meer dan het activiteitenoverzicht?

Neen, toch niet. Niet-leden kunnen zich inschrijven op de nieuwsbrief. Zij krijgen dan een persoonlijke code die aan hun profiel is gekoppeld. Via de links in de nieuwsbrief krijgen ze toegang tot een beperkte selectie van artikels (aangehecht als pdf) en een samenvatting van interessante nieuwigheden.

Opleiding, training en ervaringsuitwisseling
die u snel vooruit helpen

Staan u of uw collega's voor een extra uitdaging? U heeft grote plannen voor het komende jaar? Dan bladert u best eens door de kalender met activiteiten.In het algemeen overzicht ziet u zowel de nederlandstalige als franstalige events, met de zoekfunctie kan u gericht vinden wat u nodig heeft.

Ook getest op mensen!

Vooraleer een medicijn door de apotheker wordt aangeboden, doorstaat elk geneesmiddel een lange reeks testen. Over het testen op dieren hebben we zeer gemengde gevoelens... maar managementinstrumenten testen we graag voor u uit. Soms zelfs op mensen. De resultaten van ons meest recent onderzoek... En mocht u een interessant medicijn ontdekken, laat het ons zeker weten! Bbest heeft voor u deze handige instrumenten om uw bestemming te bereiken

Excel kennisbank: artikel van deze maand

Empowerment : zie aangehechte pdf