Share knowledge and exchange experiences
to achieve and maintain excellent sustainable results.

Winnaars 2015

Op 10 maart 2015 heeft Bbest de "Benelux Excellence Awards" uitgereikt tijdens een prestigieux uitreikingsgala in het Sofitel, Luxemburg. Deze trofee wordt toegekend aan organisaties die zich onderscheiden door hun gebruik van excellente managementconcepten en door het bereiken van excellente resultaten. Tijdens deze vierde editie werden 4 organisaties bekroond: Recupel, het FSO, de RVA en de orthodontiepraktijk Becker & Associés.

Deze prijs is:

  • Een erkenning gebaseerd op het EFQM model voor Business Excellence
  • De meest prestigieuze beloning voor Uitmuntendheid in de Benelux
  • Uitgereikt aan de meest performante organisaties in de Benelux
  • Ingedeeld in 4 categorieën (groot/klein, for profit/not for profit)

De club van de beste organisaties uit de Benelux

1. Large organisation – Public or not-for-profit: RVA

De Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) is een instelling van de Sociale Zekerheid in België. Zij is door de federale overheid, dus voor heel het land, belast met de toepassing van het stelsel van de werkloosheidsverzekering en een aantal tewerkstellingsmaatregelen.

2. Small scope - Public or not-for-profit: FSO

Het FSO heet voluit "Fonds tot vergoeding van de in geval van Sluiting van Ondernemingen ontslagen werknemers". Het Fonds heeft als taak de werknemers te vergoeden die getroffen zijn door de sluiting van hun onderneming.

 

.

3. Small scope - Private: Recupel

Recupel engageert zich concreet voor een betere wereld door een optimale recuperatie van materialen uit afgedankte electrische en electronische aparaten. Recupel let speciaal op de duurzame en kostenbewuste inzameling van deze toestellen.

.

4. All categories: Becker & Associés

Orthodontie is een tandheelkundige specialiteit. De orthodontist zet tanden en kaken recht, herstelt het kauwen en zorgt voor een optimale esthetiek en glimlach voor de patiënt. De BECKER & Associates groep omvat vijf orthodontische kantoren in het Groothertogdom Luxemburg met 6 tandartsen die uitsluitend orthodontie beoefenen.